Links

Villa Pinedo
https://www.villapinedo.nl
Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan hieronder op het forum of 1 op 1 met een Buddy. Onze Buddy’s zaten in dezelfde situatie als jij en hebben dus heel veel wijze raad voor je.

Echtscheidingswijzer

http://www.echtscheidingswijzer.nl
Je hebt besloten dat je wilt scheiden, maar je hebt geen idee wat er allemaal bij een echtscheiding komt kijken. Wie zorgt er straks voor de kinderen? Kan ik in het huis blijven wonen na mijn echtscheiding? Krijg ik alimentatie, en hoeveel? Hoe ziet mijn pensioen er straks uit? Wat kost eigenlijk een echtscheiding?

KIES!

http://www.kiesinfo.com

Bij een echtscheiding wordt een huwelijk beëindigd. Alle juridische banden die de partners met elkaar hebben worden verbroken. Tegenwoordig zijn er echter ook veel ouders die ervoor hebben gekozen om niet te trouwen. Maar ook dan kunnen zij gaan scheiden. Zo’n scheiding heeft verder dezelfde kenmerken als een (echt)scheiding.

Kinder- en Jongerenrechtswinkel

http://www.kinderrechtswinkel.nl

Kindertelefoon

http://www.kindertelefoon.nl
Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met de Kindertelefoon.

Loes

http://www.loes.nl

Het gezicht van de opvoedondersteuning binnen het Centrum voor Jeugd en Gezin in de gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Rijssen-Holten en Twenterand. Loes geeft advies door middel van medewerkers van organisaties die betrokken zijn bij het jeugdbeleid.

Nederlands Jeugdinstituut

http://www.jeugdinformatie.nl

Hét expertisecentrum over jeugd en opvoeding. Voor en met professionals in de jeugdsector.

Opvoedingscanon

http://www.opvoedingscanon.nl

RHVSpel - Speltherapie Renate Hooge Venterink

http://www.rhvspel.nl

Spel heeft een diepe betekenis. Spelend kan het kind zijn ervaringen en gevoelens uitdrukken.
Het is de taak van de speltherapeut om naar deze speeltaal te luisteren het te begrijpen en er op te reageren, spelend en pratend.

Scheidingskinderen

http://www.scheidingskinderen.nl

Meestal gaat het met kinderen na een scheiding goed, maar een aantal houdt problemen. Ed Spruijt beschrijft deze problematiek in Scheidingskinderen vanuit verschillende gezichtspunten: sociologische, pedagogische, juridische, psychiatrische en op het gebied van preventie en interventie.

Vang je droom

http://www.vangjedroom.nl
Onze stichting wil graag als een dromenvanger fungeren. We willen graag helpen een droom te vangen en te realiseren. Hierdoor ontstaat een herinnering, waar nog lang met een positief gevoel aan teruggedacht wordt. We willen kinderen laten voelen dat het leven zorgeloos en goed kan zijn, al is het maar voor even.

© 2020 BOR Humanitas | Privacyverklaring
Stacks Image 18

Door het gebruik van deze website ga je akkoord met de privacyverklaring van Humanitas en het gebruik van cookies.